Η παιδεία είναι εκ φύσεως λιμάνι-καταφύγιο- για όλους τους ανθρώπους (Μένανδρος)--Το πιο σημαντικό είναι να μη σταματάς ποτέ να ρωτάς. Η περιέργεια έχει το δικό της λόγο ύπαρξης (Άλμπερτ Αϊνστάιν)--Μάθε να αγαπάς αυτούς που δεν πληγώνουν την αγάπη (Γ. Ρίτσος)--Τα εμπόδια δεν με πτοούν: καθένα από αυτά ενδυναμώνει τη θέληση για το ξεπέρασμά του (Λεονάρντο ντα Βίντσι)--Η πεμπτουσία της γνώσης είναι όταν την έχεις να την εφαρμόζεις κι όταν δεν την έχεις να ομολογείς την άγνοιά σου (Κομφούκιος) --Όλοι σκέπτονται να αλλάξουν τον κόσμο και κανείς τον εαυτό του (Λέων Τολστόι) --Ό, τι επαναλαμβάνουμε μας καθορίζει (Αριστοτέλης) --Δεν αγαπούν αυτοί που δεν δείχνουν την αγάπη τους (Σαίξπηρ) --Η αρετή είναι μια κατάσταση πολέμου και για να ζήσουμε μ' αυτήν πρέπει να πολεμάμε με τον εαυτό μας (Ζαν Ζακ Ρουσσώ) --Ό,τι είναι η γλυπτική για ένα κομμάτι μάρμαρο, είναι και η μόρφωση για την ψυχή (Τζότζεφ Άντισον) --Ο μέτριος δάσκαλος λέει. Ο καλός δάσκαλος εξηγεί. Ο ανώτερος δάσκαλος επιδεικνύει. Ο μεγάλος δάσκαλος εμπνέει (Γουίλιαμ Άρθουρ Γουόρντ)--Ο αληθινά σοφός δάσκαλος δεν σε προσκαλεί στον οίκο της σοφίας του, αλλά σε οδηγεί στο κατώφλι του δικού σου πνεύματος (Χαλίλ Γκιμπράν)

Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ!

 

Θερμά σας παρακαλώ όποτε αναδημοσιεύετε αναρτήσεις μου σε δικά σας blog να αναφέρετε την αρχική πηγή!
Με ενοχλεί να κάνετε αναφορά σε πράγματα που έχουν γραφεί από το δικό μου χέρι και να μην υπάρχει έστω ως ελάχιστο ευχαριστώ η παραπομπή στην ιστοσελίδα μου!  

Διαφορετικά, ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ, αλλά θα σταματήσω τις αναρτήσεις! 2 σχόλια:

Διαβάτης είπε...

Ανθή μου καλημέρα και καλή βδομάδα.
Αυτό το πρόβλημα με τις αναδημοσιεύσεις αναρτήσεων από το ιστολόγιό μου , το συναντώ κι΄ εγώ. Και δεν με πειράζει τόσο όταν είναι αναδημοσιεύσεις κειμένων ή αποσπασμάτων από βιβλία , όσο όταν αναδημοσιεύονται δικά μου προσωπικά γραφόμενα , σκέψεις, βιώματα.
Τι να πω ...

Καλή συνέχεια κοπέλα μου.

Ο Θεός μαζί σου.

ΑΝΘΗ είπε...

Καλημέρα, αγαπημένη μου Αργυρούλα,

Δεν με πειράζει η αναδημοσίευση. Επειδή όμως τα κείμενα είναι δικά μου, με ενοχλεί να μην με αναφέρουν.
Όταν εσύ αναδημοσίευσες το κείμενό μου, ανέφερες την πηγή. Γιατί δεν το έκαναν κι οι άλλοι, πριν να το παρατηρήσω;
Καλή συνέχεια και σε σένα!

Related Posts with Thumbnails